Våra hyresgäster

 

KAJSAS BONDESERVICE

Kajsas Bondeservice är ett lantbruksföretag som bedriver köttproduktion och naturvård samt säljer tjänster till småföretagare och specialistföretag inom lantbruks-, livsmedels- och trädgårdsnäringen som behöver hjälp vid olika arbetstoppar, projekt eller sjukdom.


Sättra gård AB

Sättra Gård AB är ett landtbruksföretag som arrenderar och brukar marken på Antuna Gård och ett antal andra Gårdar. Företaget är innovativt och nytankande med “Sättra metoden” som främsta signum. Utöver Jordbruk har Sättra Gård en omfattande entreprenadverksamhet.AP- Ridutveckling

AP Ridutveckling erbjuder ridutbildning upp till avancerad nivå. Ridutbildningen sker på Antuna Gård, 5 minuter från Upplands Väsby centrum i norra Stockholm. Här finns även ett par boxplatser för inackorderingsverksamhet.

På välutbildade hästar, eller egen häst, erbjuds du möjligheten att träna dressyr enskilt eller i små grupper om max 5 st. Träningarna planeras och utformas efter önskemål. Genom att sätta upp mål och delmål sker undervisningen efter häst och ryttares förutsättning och vi arbetar tillsammans i ett nära samarbete för att uppnå målen.


Stockholms hundsportCENTRUM

Med en träningsyta på 1600 m2, (40×40 m) har vi Sveriges största inomhushall för hundträning. Hallen är uppvärmd och håller en temperatur på ca 15 grader. Välkommen!uv-sjalvplock

Plocka dina jordgubbar hos oss. Vårt fält ligger centralt mellan Upplands Väsby och Rotebro vid E4:an norr om Stockholm. Våra sorter är Sonata, Korona och Polka.


Yogastudion

Yogastudion hyr lokal ute på Antuna Gård. Ett gammalt kalvstall har blivit en vacker och ombonad Shala.
En plats för dig att "bara få vara". Och i det varandet komma i kontakt med din fulla potential.